Hotellrum

Mysigt, bekvämt och funktionella rum

Scrolla ner

Bästa läget med personlig touch. Vi har 124 vackra ombonade rum med varm avslappnande känsla. Flera av våra större rum har balkonger mot en lugn innergård och mot gatan med citypuls.

Enkelrum

frånKr950.00

Mysigt och ombonat enkelrum med yta på 11-14 kvm. Här finns allt för trivsel och bekvämt boende och alla rummen har 90 cm säng. Rummet vätter mot trevlig innergård eller lugn gata. Vissa av rummen kan användas för 2 personer då en bäddsoffa kan bäddas ut.

Dubbelrum/ Twin rum

frånKr1450.00

Rummen är dekorerade i varma och harmoniska färger och erbjuder en "hemlik" atmosfär. Utsikt mot innergård eller tyst gata.

Rummen är tillgänliga antingen med två separata 90 cm sängar eller en dubbelsäng á 160 cm.

Superior rum

frånKr1850.00

Ett mysig Superior rum på 25-30 kvm med 2x90 sängar mycket rymd. Alla superior rum är individuellt inredda med komfort, stil och hemkänsla. Parkettgolv, sitthörna, morgonrock, tofflor, strykjärn/bräda, skrivbord, minibar, helkroppsspegel, hårtork, vattenkokare.

Superior rum med Balkong

frånKr2150.00

Våra Superior rum med Balkong är rymliga med en elegant touch. Rummen är individuellt inredda med högsta komfort och funktionallitet så att din vistele ska bli så bekväm som möjligt. Rummen ligger högst upp i huset vilket ger ett privatläge . Alla rum har Scandinaviskt trägolv, bekväma soffgrupper och alla rummen har balkong.Utsikten är mot innergård eller mot tyst gata

Freys Style

frånKr2150.00

Vår nyaste rumskategori! Rummen är lite lyxigare Superior rum på 25-30 kvm med 2x90 sängar mycket rymd. Alla superior rum är individuellt inredda med komfort, stil och hemkänsla. Heltäckningsmatta, mysig sitthörna, morgonrock, tofflor, strykjärn/bräda, skrivbord, minibar, helkroppsspegel, hårtork, vattenkokare. Nytt duschrum.

Svit

frånKr3150.00

På hotellets översta våning, utrustade med en egen balkong ligger våra Hörnsvit som är det självklara valet för er som vill ha det lilla extra. Balkongen sträcker sig runt hela sviten med fantastisk utsikt över Stockholm mot Gamla Stan och Stadshuset.

Sviten består av ett vackert sovrum med en sköna King size-sängen och ett sällskapsrum med sittgrupp och matsalsbord samt pentry. Rummen är utrustat med parkettgolv, morgonrock, tofflor, skrivbord, minibar, helkroppsspegel, hårtork.

Sviten går också att använda för att ha en mottagning eller ett litet mindre möte.

Alla våra rum har

  • Wifi
  • Writing Desk
  • Shower
  • Hairdryer
  • Tea & coffee
  • Mini bar
  • TV