FAQ

Vilken tid kan jag checka in och checka ut?
Vi har garanterad incheckning från 15.00. Ankommer ni tidigare än 15.00 och rummet inte är färdigt ställer vi gärna in era väskor i vårt bagagerum. Utcheckning sker senast 12.00. Vi kan i mån av plats ordna sen utcheckning för 250 SEK fram till klockan 14.00 eller 500 SEK fram till kl 16.00. Kontakta gärna receptionen kvällen innan avresa om ni önskar sen utcheckning.

Har ni room service?
Ja, vi erbjuder room service måndag till lördag från 17.00-22.00. Ej söndag.   

Vilka betalkort kan man betala med?
Vi tar emot de flesta betalkort.

Kan man betala med Euro?
Man kan betala med Euro men växlingskursen hos oss är inte lika bra som hos växlingskontoren. Vi har endast möjlighet att ge tillbaka växel i SEK, därför att föredra att betala med svenska kronor eller med kort.
 
Har ni bagageförvaring?
Vi har ett bagagerum som gäster kostnadsfritt får utnyttja för sina väskor. Vi tar ej ansvar för eventuella värdesaker som förvaras där.
 
När serveras frukosten?
Vår frukostbuffé serveras måndag-fredag mellan 06.30–10.00 och lördag-söndag 07.30 – 11.00. Önskas tidigare frukost meddelas detta till receptionen kvällen innan. OBS! På sommaren och helgdagar gäller ej ordinarie frukosttider. Kontakta receptionen för mer information.
 
Hur mycket kostar en taxi till Arlanda flygplats och Bromma flygplats?
Beroende på taxibolag så varierar priset runt 500 SEK. För hjälp att boka taxi, kontakta receptionen.
 
Har ni någon restaurang?
Vi samarbetar med Belgobaren som ligger i anslutning till hotellet. De serverar vällagad mat med belgiska influenser och erbjuder ett generöst utbud av belgisk öl.

Finns det någon åldersgräns för att bo på Freys?
För att bo hos oss utan en vuxen måste man ha fyllt 18 år. 

Har ni en innergård som tillhör hotellet?
Vi har en fin innergård som ligger på plan 1. 
 
Har ni något gym?
Nej, men det finns många gym och träningsanläggningar i området. Vi erbjuder träningsmöjlighet på SATS Zenit som ligger runt hörnet. En voucher kan köpas i receptionen för 100 kr.

Har ni internetuppkoppling?
Vi har fritt WiFi på hela hotellet. För mer information om lösenord kontakta receptionen.
 
Vilken är den närmaste tunnelbanestationen?
T-centralen och Centralstationen ligger rakt över gatan.   
 
Finns det parkering?
Vi har ett garage som tillhör hotellet. Taxan ligger på 350 SEK per dygn. För gatuparkering gäller röd taxa under vardagar 09.00-17.00 och en lägre taxa helger och kvällar. 

Hur hanterar Freys Hotels personuppgifter?
Det är viktigt för oss att du kan känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. I denna pdf  beskriver vi hur och varför vi behandlar dina uppgifter i våra marknadsföringsaktiviteter. Vi samlar in de personuppgifter du lämnar till oss. T.ex i samband med bokning, när du kontaktar oss eller använder våra digitala kanaler.