Vinterspecial
20% rabatt

Vintererbjudande

Ta del av vårt vinterbjudande och upplev Stockholm i vinterkostym. Vintererbjudandet ger dig 20 procent rabatt på din vistelse, 8 december 2023 till 3 mars 2024.

Boka erbjudande

Gästernas
Omdömen

4.5

1766 Unika
Gästbetyg

Närheten till allt var ett plus
Denise Alreshan

Våra hotellrum

Hos oss finns flera olika rumskategorier. Vi erbjuder allt från mindre enkelrum till rymliga superiorrum med balkong. För dig som vill ha ännu mer utrymme har vi en svit med sovrum, sällskapsrum och balkong som sträcker sig runt hela rummet. Här ser du ut över Stockholms hustak, Gamla stan och Stadshuset. I våra större rum kan ni bo upp till fyra personer. Alla våra rum är individuellt designade med mjuka färger och unika detaljer för att skapa en varm och ombonad miljö. Vi har alltid fokus på att du som gäst ska känna dig som hemma.

 

Enkelrum mindre

För 1 personer 9 kvm

Våra mindre enkelrum är små, men mysiga, och ger en varm och ombonad känsla. Det har en yta om 9 kvm.

Enkelrum | Kombirum

För 1-2 personer 11-14 kvm

Våra enkelrum är mysigt inredda i varma färger. De har en yta om 11-14 kvm. Enkelrummen kan bokas för två personer som budgetalternativ.

Dubbelrum

För 1-2 personer 16 kvm

Våra dubbelrum är alla personligt inredda med en varm hemkänsla. Dubbelrummen är mysiga och är ungefär 16 kvm.

Dubbelrum med två bäddar

För 1-2 personer 16 kvm

Våra dubbelrum är alla personligt inredda med en varm hemkänsla. Det här är mysiga rum med en yta om 16 kvm.

Superiorrum

För 1-2 personer 15-17 kvm

Våra Superirorrum är rymliga, 15-17 kvm, och erbjuder hög komfort högt upp i huset. Inget rum är det andra likt.

Superiorrum Plus

För 1-3 personer 15-29 kvm

Våra superiorrum plus är personligt inredda med hög komfort, stil och hemkänsla. Här kan man bo upp till tre personer. Inget rum är det andra likt.

Superiorrum med balkong

För 1-2 personer 16-20 kvm

Våra superiorrum med balkong ligger högst upp i huset och är alla elegant inredda med en personlig touch. Inget rum är det andra likt.

Superior balkong Plus

För 1-4 personer 18-25 kvm

Våra Superiorrum Plus med balkong ligger högst upp i huset och är alla elegant inredda med en personlig touch. Här kan ni bo upp till fyra personer. Inget rum är det andra likt.

Vinter i Stockholm

En hotellvistelse på vintern i Stockholm är mysig på många sätt. När kylan och mörkret smyger sig på dukar vi upp med vårt vintererbjudande – som ger dig 20 procent rabatt på din bokning under perioden 8 december till den 3 mars 2024.

Solen är uppe några få timmar denna tid men Stockholm lyser upp med sitt generösa utbud av saker att se och göra även under den mörkare årstiden. För den som önskar finns många aktiviteter under vintern, så som att åka skridskor i Kungsträdgården, besöka julmarknader, museer eller varför inte en vintertur med båt. Föredrar du att hålla dig inne i värmen rekommenderar vi ett extra långt restaurangbesök i skenet av levande ljus. Kom förbi i receptionen så tipsar vi gärna om saker att se och göra. På vår sajt hittar du även personalens personliga Stockholmstips.

Välkommen in i värmen och njut av vår huvudstad i vinterkostym!