• Freys Hotel Personal

Lediga tjänster

Receptionist
Freys Hotel och Hotel Lilla Rådmannen – två personliga, privatägda hotell mitt i Stockholm med 191 hotellrum, 16 mötesrum, 11 lägenheter och restaurangverksamhet, söker nu förstärkning till receptionen på Freys Hotel. Vi söker en hotellreceptionist till en halvtidstjänst till vårt härliga gäng på Freys Hotel. 

Hos oss på Freys har vi alltid gästerna i fokus och vi tycker om att ge service som kommer direkt från våra hjärtan. Därför söker vi dig som har en utpräglad servicekänsla och tycker om att arbeta med människor.

I receptionen är du spindeln i nätet för hotellets avdelningar. Vi söker dig som är en kreativ, flexibel problemlösare. Emellanåt jobbar du ensam och behöver därför vara ansvarstagande, självständig, och tycka om att jobba med varierande arbetsuppgifter. Struktur och ordningssinne är ett plus.

Vi ser gärna att du;

  • tidigare har arbetat med eller har utbildning inom hotell- eller servicebranschen
  • tidigare har arbetat med något hotellsystem, meriterande om det är Opera
  • har en god grundläggande datorvana då stor del av arbetet är datorbaserat
  • behärskar både svenska och engelska i skrift och i tal. Meriterande om du talar ett tredje språk

Om du känner att detta stämmer överens med dig och att du har en positiv inställning, gott humör och viljan att vara del vårt gäng, skicka då din ansökan till: Charlotta Skagemark Brandel.

Sista ansökningsdag 21 januari 2019.
Freys Hotels följer kollektivavtalet.

Varmt välkommen med din ansökan!