• Freys Hotel TripAdvisor Travellers Choice
  • Freys Hotel

TripAdvisor Travellers Choice 2019

Stort tack alla underbara gäster för att ni delar med er av era upplevelser hos oss, vi kunde inte ha gjort detta utan er. Vi är så glada, stolta och otroligt tacksamma att ta emot den finaste utmärkelsen man kan få av TripAdvisor - Travellers' Choice för hotell i två kategorier; De 25 bästa hotellen - Sverige samt De 25 bästa servicehotellen - Sverige. Det betyder att Freys Hotel är ett av TripAdvisors topphotell i Sverige. 

"Jag är så stolt och det är med stor glädje vi tar emot denna fina utmärkelse. Personalen gör ett enastående arbete varje dag och tillsammans har vi möjlighet att skapa ett fint utgångsläget för våra gästers vistelse i Stockholm. Det värmer gott att veta att vårt arbete uppskattas av våra gäster, utan deras engagemang och feedback hade detta inte varit möjligt, säger Niklas Läck VD/Ägare på Freys Hotels."

Vinnarna av utmärkelsen Travellers' Choice baserades på miljontals omdömen och åsikter insamlade under ett enda år från TripAdvisor-resenärer världen över. Under utmärkelsens 17:e år har TripAdvisor uppmärksammat 7,812 verksamheter i 94 länder och åtta regioner välden över. I år firar vi hotellvinnare i nio olika kategorier, inklusive kategorierna för övergripande bäst hotell, lyx, fynd, litet, bästa service, B&B och värdshus, romantiskt, familjehotell och all-inclusive. Det som utmärker vinnarna av utmärkelsen Travellers’ Choice är anmärkningsvärd service, värde och kvalitet.

Vill du läsa omdömen på TripAdvisor från resenärer om Freys Hotel klicka här. För en fullständig lista över vinnare av utmärkelsen Travellers’ Choice för hotell 2019 – samt de senaste omdömena och resebilderna – ska du gå till: www.TripAdvisor.se/TravelersChoice-Hotels