Våra VIP-paket och tillval

Välj till något av våra populära VIP-paket och njut av det där lilla extra på rummet. Eller en fin blombukett som välkomnar er och beställa upp frukost på rummet som fin avslutning.

Paketen och tillval kan bokas i samband med en ny on-line bokning eller direkt med oss per mail eller telefon minst 24 timmar före ankomst. Du når oss på reservations@freyshotels.com alternativt på telefon 08 506 214 00.

Alla paket serveras på rummet 15.00 ankomstdagen om inget annat meddelas oss.

Boka garage

Boka en parkeringsplats i varmgarage för 350 SEK per dygn. Begränsat antal platser så förbokning rekommenderas via telefon eller mail.

Ge med hjärtat!

Vi säljer Freys nallen till förmån för Ersta diakoni som är en ideell förening. Verksamheten hjälper människor i utsatta livssituationer. Pris stor nalle 200 SEK, liten nalle 175 SEK.

Sovmorgon

Vill ni sova ut och njuta av en skön hotellmorgon. Vi erbjuder sen utcheckning i mån av plats fram till kl. 14.00.

Blommor på rummet

Vi hjälper dig gärna att ordna med blommor till dina nära och kära. Meddela oss val av blommor eller annat önskemål så ser vi till att blommorna passar för den person som ska få buketten.

Frukost på rummet

Välj från vår generösa frukostmeny och beställ före kl 21.00 så serveras din frukost till rummet.

Omtanke

Mousserande vin serveras med färsk frukt efter säsong och Belgisk choklad. Eller vid förfrågan med vitt, rött, eller rosévin innan ankomst.

Spontanitet

Välj mellan en smakrik ljus eller mörk Belgisk öl 75 cl, samt en härlig ost och korvtallrik med dijonsenap.

Romantik

Lyxa till det lite extra med en flaska Champagne, färsk frukt efter säsong och Belgisk choklad.

Gästernas
Omdömen

4.5

779 Unika
Gästbetyg

Allt finns runt hörnet
Peder Elofsson
Nyhetsbrev

Erbjudanden och tips

Roligt att du vill läsa vårt nyhetsbrev! Efter registreringen får du en länk på mejlen där du bekräftar din prenumeration. Utan den kan du tyvärr inte ta emot några utskick. Håll utkik i din mejlkorg!