VIP-paket och tillval

Välj till något av våra populära VIP-paket och njut av det där lilla extra på rummet. Eller en fin blombukett som välkomnar er och beställa upp frukost på rummet som fin avslutning.

Våra VIP-paket och tillval

Paketen och tillval kan bokas i samband med en ny on-line bokning eller direkt med oss per mail eller telefon minst 24 timmar före ankomst. Du når oss på reservations@freyshotels.com alternativt på telefon 08 506 214 00.

Alla paket serveras på rummet 15.00 ankomstdagen om inget annat meddelas oss.

Spontanitet

En flaska belgiskt ljust öl 75cl serveras tillsammans med Belgobarens uppskattade ost-och korvbricka. Du kan även välja mörkt öl, vänligen meddela oss detta innan ankomst.

Glädje

En flaska mousserande vin serveras med marinerade oliver, salta chips och en nötmix.

Romantik

Lyxa till det lite extra med en flaska champagne och två härgjorda belgiska tryfflar.

Omtanke

En flaska ekologiskt vitt vin serveras med marinerade oliver, salta chips och en nötmix. Eller vid förfrågan med rött- eller rosévin innan ankomst.

Relaxbricka

Två flaskor belgiskt ljust öl. Marinerade oliver, salta chips och en nötmix. En perfekt combo för bastun. Du kan även välja mörkt öl, vänligen meddela oss detta innan ankomst.

Sovmorgon

Vill ni sova ut och njuta av en skön hotellmorgon. Vi erbjuder sen utcheckning i mån av plats fram till kl. 14.00.

Blommor på rummet

Vi hjälper dig gärna att ordna med blommor till dina nära och kära. Meddela oss val av blommor eller annat önskemål så ser vi till att blommorna passar för den person som ska få buketten.

Frukost på rummet

Välj från vår generösa frukostmeny och beställ före kl 21.00 så serveras din frukost till rummet.

Ge med hjärtat!

Vi säljer Freys nallen till förmån för Maskrosbarn som är en ideell barnrättsorganisation. De arbetar för att förbättra levnadsvillkoren för barn i Sverige som har en förälder med missbruk, psykisk sjukdom eller som utsätter dem för våld. Pris stor nalle 250 SEK, liten nalle 200 SEK.

Boka garage

Boka en parkeringsplats i varmgarage för 400 SEK per natt (från kl.15.00 på ankomstdagen till 12.00 på avresedagen). Begränsat antal platser så förbokning rekommenderas via telefon eller mail.

Nyhetsbrev

Erbjudanden och tips

Roligt att du vill läsa vårt nyhetsbrev! Efter registreringen får du en länk på mejlen där du bekräftar din prenumeration. Utan den kan du tyvärr inte ta emot några utskick. Håll utkik i din mejlkorg!