Bo fredag - måndag
Få söndagsnatten
Gratis

Långweekend i Stockholm

En långweekend i Stockholm är ett utmärkt sätt att koppla av och ladda batterierna. Bo fredag till måndag och få söndagsnatten gratis.

Gästernas
Omdömen

4.4

1540 Unika
Gästbetyg

format_quote
The best is that the hotel is in the heart of Stockholm witch makes everything really easy.
Oana Pascu
format_quoteJag lämnade inget omdömeSandra Karlsson
format_quote
Läget
Clas Glan Rohm

Våra hotellrum

Hos oss finns flera olika rumskategorier. Vi erbjuder allt från mindre enkelrum till rymliga superiorrum med balkong. För dig som vill ha ännu mer utrymme har vi en svit med sovrum, sällskapsrum och balkong som sträcker sig runt hela rummet. Här ser du ut över Stockholms hustak, Gamla stan och Stadshuset.

I våra större rum kan ni bo upp till fyra personer. Alla våra rum är individuellt designade med mjuka färger och unika detaljer för att skapa en varm och ombonad miljö. Vi har alltid fokus på att du som gäst ska känna dig som hemma.

 

Enkelrum mindre

För 1 personer 9 kvm

Våra mindre enkelrum är små, men mysiga, och ger en varm och ombonad känsla. Det har en yta om 9 kvm.

Dubbelrum

För 1-2 personer 16 kvm

Våra dubbelrum är alla personligt inredda med en varm hemkänsla. Dubbelrummen är mysiga och är ungefär 16 kvm.

Dubbelrum med två bäddar

För 1-2 personer 16 kvm

Våra dubbelrum är alla personligt inredda med en varm hemkänsla. Det här är mysiga rum med en yta om 16 kvm.

Superiorrum

För 1-2 personer 15-17 kvm

Våra Superirorrum är rymliga, 15-17 kvm, och erbjuder hög komfort högt upp i huset. Inget rum är det andra likt.

Superiorrum med balkong

För 1-2 personer 16-20 kvm

Våra superiorrum med balkong ligger högst upp i huset och är alla elegant inredda med en personlig touch. Inget rum är det andra likt.

Långweekend i Stockholm

En långweekend i Stockholm är ett utmärkt sätt att koppla av och ladda batterierna. Så passa på att fly vardagen och boka en långweekend med tid att upptäcka vår vackra huvudstad, Stockholm har mycket att uppleva oavsett årstid. Med vårt populära erbjudande Långweekend Stockholm, bor du fredag till måndag och får söndagsnatten – Gratis!

Checka in, slappna av i bastun efter ett skönt träningspass i vårt lilla gym, njut en vällagad middag i restaurang Belgobaren. (Vi rekommenderar att boka bord). Vår hotellfrukost ger er sedan en god start på dagen innan ni tar er ut för helgens äventyr. När det på måndagen är dags att checka ut, hoppas vi att ni skapat många härliga minnen att ta med er hem. Varmt välkommen att boka en långweekend i Stockholm. Vi lovar att ta väl hand om er!