Romantisk weekend
Tid för varandra ♥
Boka nu!

Romantisk Weekend Stockholm

Checka ut från vardagen och checka in för en romantisk weekend. Ta hand om varandra, koppla av, njut av god mat och dryck och passa på att ta en välbehövlig sovmorgon.

 

Boka erbjudande

Gästernas
Omdömen

4.4

1579 Unika
Gästbetyg

The restaurant, location and room space
Reinardo Rivas

Våra hotellrum

Hos oss finns flera olika rumskategorier. Vi erbjuder allt från mindre enkelrum till rymliga superiorrum med balkong. För dig som vill ha ännu mer utrymme har vi en svit med sovrum, sällskapsrum och balkong som sträcker sig runt hela rummet. Här ser du ut över Stockholms hustak, Gamla stan och Stadshuset.

I våra större rum kan ni bo upp till fyra personer. Alla våra rum är individuellt designade med mjuka färger och unika detaljer för att skapa en varm och ombonad miljö. Vi har alltid fokus på att du som gäst ska känna dig som hemma.

 

Enkelrum mindre

För 1 personer 9 kvm

Våra mindre enkelrum är små, men mysiga, och ger en varm och ombonad känsla. Det har en yta om 9 kvm.

Dubbelrum

För 1-2 personer 16 kvm

Våra dubbelrum är alla personligt inredda med en varm hemkänsla. Dubbelrummen är mysiga och är ungefär 16 kvm.

Dubbelrum med två bäddar

För 1-2 personer 16 kvm

Våra dubbelrum är alla personligt inredda med en varm hemkänsla. Det här är mysiga rum med en yta om 16 kvm.

Superiorrum

För 1-2 personer 15-17 kvm

Våra Superirorrum är rymliga, 15-17 kvm, och erbjuder hög komfort högt upp i huset. Inget rum är det andra likt.

Superiorrum med balkong

För 1-2 personer 16-20 kvm

Våra superiorrum med balkong ligger högst upp i huset och är alla elegant inredda med en personlig touch. Inget rum är det andra likt.

Romantisk weekend i Stockholm

Passa på att boka en romantisk weekend i Stockholm på tumanhand!

Oavsett om ni är nyförälskade eller om ni varit tillsammans i många år så är det få saker i livet som går upp emot att uppleva och upptäcka nya saker tillsammans. Ibland kanske det främst handlar om att få tid tillsammans och bara njuta av varandras sällskap. Då passar vårt romantiska hotellpaket alldeles utmärkt, vi har satt guldkant på hotellvistelsen med romantiska inslag för att skapa de bästa förutsättningarna för att ni ska få en kärleksfull upplevelse tillsammans.

Stockholm är ett perfekt alternativ för en romantisk weekend, här finns storstadspulsen men även många lugna och romantiska platser nära till hands. Vi tipsar gärna om saker att se och göra under ert besök hos oss, kom förbi i receptionen så ser vi till att ni får en minnesvärd vistelse i Stockholm.

Här kan du läsa personalens personliga Stockholmstips →

 

Se och göra