Sommarspecial
Bo minst 2 nätter
20%

Sommarebjudande

Upplev underbara Stockholm under sommaren och bo på Freys Hotel. Bo minst 2 nätter under perioden 28 juni och 11 augusti 2024 och få 20 procent rabatt.

Boka erbjudande

Gästernas
Omdömen

4.4

1579 Unika
Gästbetyg

centralt läge, bra bemötande, lugnt hotell
Anonym

Våra hotellrum

Hos oss finns flera olika rumskategorier. Vi erbjuder allt från mindre enkelrum till rymliga superiorrum med balkong. För dig som vill ha ännu mer utrymme har vi en svit med sovrum, sällskapsrum och balkong som sträcker sig runt hela rummet. Här ser du ut över Stockholms hustak, Gamla stan och Stadshuset.

I våra större rum kan ni bo upp till fyra personer. Alla våra rum är individuellt designade med mjuka färger och unika detaljer för att skapa en varm och ombonad miljö. Vi har alltid fokus på att du som gäst ska känna dig som hemma.

 

Enkelrum mindre

För 1 personer 9 kvm

Våra mindre enkelrum är små, men mysiga, och ger en varm och ombonad känsla. Det har en yta om 9 kvm.

Dubbelrum

För 1-2 personer 16 kvm

Våra dubbelrum är alla personligt inredda med en varm hemkänsla. Dubbelrummen är mysiga och är ungefär 16 kvm.

Dubbelrum med två bäddar

För 1-2 personer 16 kvm

Våra dubbelrum är alla personligt inredda med en varm hemkänsla. Det här är mysiga rum med en yta om 16 kvm.

Superiorrum

För 1-2 personer 15-17 kvm

Våra Superirorrum är rymliga, 15-17 kvm, och erbjuder hög komfort högt upp i huset. Inget rum är det andra likt.

Superiorrum med balkong

För 1-2 personer 16-20 kvm

Våra superiorrum med balkong ligger högst upp i huset och är alla elegant inredda med en personlig touch. Inget rum är det andra likt.

Sommar i Stockholm

Med vårt populära sommarerbjudande får du 20 procent rabatt när du bor minst två nätter under perioden 28 juni och 11 augusti 2024. Så passa på att planera sköna dagar på hotell i sommar och upplev huvudstaden och dess härliga omgivningar.

Se och göra i Stockholm

Sommaren i Stockholm bjuder på oändliga möjligheter till upplevelser – oavsett om du bara vill strosa omkring, ta en båttur i skärgården, se Stockholm bekvämt från de populära Hop-on Hop-off bussarna, besöka Kungliga slottet, Gamla Stan, Skansen eller Gröna Lund. Det finns med andra ord något för alla och sommaren i Stockholm är alldeles underbar.

Även de regniga dagarna finns mycket att se och göra, stadens museer är många och vi lovar att du kommer att hitta ett som är riktigt bra att tillbringa dagen på eller kanske bara en mysig fika på ett café eller vad sägs om ett biobesök?! Här kan du ta del av våra personliga tips för saker att se och göra i Stockholm.

Freys tipsar

Vi är angelägna om att göra vårt yttersta för att du som gäst ska få ut så mycket som möjligt under ditt besök i Stockholm. Vi har därför tagit fram personliga tips på restauranger, caféer och saker att se och göra. Givetvis är du varmt välkommen att komma förbi i receptionen så hjälper vi dig utifrån dina önskemål. Vi hoppas att du uppskattar våra tips och att du får en fin vistelse hos oss!

Till våra tips