Superiorrum
Från
1085kr

Superiorrum

Våra superiorrum är individuellt designade och erbjuder hög komfort på sjätte och sjunde våningen. Här finns en skön säng, en sittgrupp med minst en fåtölj, skrivbord, morgonrock, tofflor, minibar, mikrovågsugn, strykjärn och strykbräda och vattenkokare med kaffe och te – för att nämna en del av det som är inkluderat i rummet.

Se fler bilder Boka hotellrum

Våra övriga hotellrum

Enkelrum mindre

Våra mindre enkelrum är små, men mysiga, och ger en varm och ombonad känsla. Det har en yta om 9 kvm.

Enkelrum | Kombirum

Våra enkelrum är mysigt inredda i varma färger. De har en yta om 11-14 kvm. Enkelrummen kan bokas för två personer som budgetalternativ.

Dubbelrum

Våra dubbelrum är alla personligt inredda med en varm hemkänsla. Dubbelrummen är mysiga och är ungefär 16 kvm.

Dubbelrum med två bäddar

Våra dubbelrum är alla personligt inredda med en varm hemkänsla. Det här är mysiga rum med en yta om 16 kvm.

Superiorrum Plus

Våra superiorrum plus är personligt inredda med hög komfort, stil och hemkänsla. Här kan man bo upp till tre personer. Inget rum är det andra likt.

Superiorrum med balkong

Våra superiorrum med balkong ligger högst upp i huset och är alla elegant inredda med en personlig touch. Inget rum är det andra likt.

Superior balkong Plus

Våra Superiorrum Plus med balkong ligger högst upp i huset och är alla elegant inredda med en personlig touch. Här kan ni bo upp till fyra personer. Inget rum är det andra likt.

Freys svit med balkong

Freys svit ligger högst upp i huset med balkong som sträcker sig runt hela rummet. Sviten går även att boka för mottagningar och mindre möten eller konferenser.