Hotell Stockholm

På Freys Hotel i Stockholm city finns 127 individuellt designade hotellrum med unika detaljer. Vi erbjuder en varm och ombonad miljö och gör allt för att du som gäst ska känna dig som hemma. Rummen vetter mot en innergård, en lugn gata eller Vasagatan. Frukost och wifi ingår alltid. I utvalda rum finns möjlighet att checka in med hund.

Aktuella erbjudanden

Här hittar du unika erbjudanden för hotellövernattning och weekend i Stockholm. Det är erbjudanden som bara går att boka direkt med oss. På vår sajt bokar du alltid ditt hotellrum till lägsta pris – och får del av flera förmåner.

.

Alla hotellerbjudanden

Sommarerbjudande

Erbjudande - Logi

Njut av sommaren i Stockholm. Under perioden 28 juni till 11 augusti 2024 erbjuder vi 20 procent rabatt på din vistelse.

Långweekend i Stockholm city

Erbjudande - Logi

En långweekend i Stockholm är ett utmärkt sätt att koppla av och ladda batterierna. Bo fredag till måndag och få söndagsnatten gratis.

Specialerbjudande 25 procent rabatt

Erbjudande - Logi

Boka minst sju dagar innan ankomst och få 25 procent rabatt på ordinarie priser, bokningen kan även bokas om till nytt datum senast 18.00 dagen innan ankomst.

Boka 2 nätter få 25 procent rabatt

Erbjudande - Logi

Boka två nätter få 25 procent rabatt på andra natten eller boka fler och få mer. Erbjudandet kan bokas utvalda dagar.

Vanliga frågor och svar inför din vistelse

Vilken tid kan jag checka in och checka ut?

Vi har garanterad incheckning från 15.00. Anländer ni tidigare än 15.00 och rummet inte är färdigt, ställer vi gärna era väskor i vårt bagagerum. Utcheckning sker senast 12.00. Vi kan i mån av plats ordna sen utcheckning, klockan 14.00, för 250 SEK. Kontakta gärna receptionen kvällen innan avresa om du önskar sen utcheckning.

Kan jag checka in med hund?

Freys Hotel är ett hundvänligt hotell i Stockholm, i utvalda hotellrum är hundar tillåtna och givetvis varmt välkomna. Det kostar inget extra att checka in på hotellet med din hund, men du behöver meddela vid bokning att du har hund med. På hotellrummet finns hundskålar och hundbädd eller filt vid ankomst. Varmt välkommen att boka din hotellvistelse och upptäck vår vackra huvudstad med din pälskling.

Kontakta oss direkt på telefon 08-506 214 00 eller mejl för smidig bokning. Just dessa rum kan endast bokas direkt med oss på bokningen.

Läs mer om att bo på ett hundvänligt hotell i Stockholm »

Har ni någon parkering?

Vi har ett garage som tillhör hotellet. Taxan ligger på 400 SEK per natt, från kl.15.00 till 12.00. För gatuparkering gäller röd taxa under vardagar, 09.00-17.00 och en lägre taxa under helger och kvällar. På Stockholms Stads sajt kan du läsa mer om parkeringskostnader på gatorna. Vänligen kontakta vår reception eller konferensbokning för att reservera din plats.

Har hotellet något gym?

Ja, vi erbjuder träning i vårt gym som ligger i källaren på hotellet. Här finns goda förutsättningar att träna igenom hela kroppen under din vistelse hos oss. Gymmet är öppet alla dagar 7.00-21.00, kontakta receptionen för kod och mer information.

Gymmet är utrustat med följande maskiner och redskap:

  • Kettlebells
  • Hantlar
  • Motionscykel
  • Roddmaskin
  • Romerska ringar
  • Pilatesboll
  • Hopprep
  • Gummiband
  • Yogamattor
Har ni någon restaurang?

Vi samarbetar med Belgobaren som ligger i anslutning till hotellet. De serverar vällagad mat med belgiska influenser och erbjuder ett generöst utbud av belgisk öl.

Gästernas
Omdömen

4.5

1587 Unika
Gästbetyg

Läget
Anonym

Våra hotellrum

Hos oss finns flera olika rumskategorier. Vi erbjuder allt från mindre enkelrum till rymliga superiorrum med balkong. För dig som vill ha ännu mer utrymme har vi en svit med sovrum, sällskapsrum och balkong som sträcker sig runt hela rummet. Här ser du ut över Stockholms hustak, Gamla stan och Stadshuset.

I våra större rum kan ni bo upp till fyra personer. Alla våra rum är individuellt designade med mjuka färger och unika detaljer för att skapa en varm och ombonad miljö. Vi har alltid fokus på att du som gäst ska känna dig som hemma.

 

Enkelrum mindre

För 1 personer 9 kvm

Våra mindre enkelrum är små, men mysiga, och ger en varm och ombonad känsla. Det har en yta om 9 kvm.

Dubbelrum

För 1-2 personer 16 kvm

Våra dubbelrum är alla personligt inredda med en varm hemkänsla. Dubbelrummen är mysiga och är ungefär 16 kvm.

Dubbelrum med två bäddar

För 1-2 personer 16 kvm

Våra dubbelrum är alla personligt inredda med en varm hemkänsla. Det här är mysiga rum med en yta om 16 kvm.

Superiorrum

För 1-2 personer 15-17 kvm

Våra Superirorrum är rymliga, 15-17 kvm, och erbjuder hög komfort högt upp i huset. Inget rum är det andra likt.

Superiorrum med balkong

För 1-2 personer 16-20 kvm

Våra superiorrum med balkong ligger högst upp i huset och är alla elegant inredda med en personlig touch. Inget rum är det andra likt.

Ge bort en upplevelse

Att få en upplevelse uppskattas oftast mer än någonting annat. Passa på att ge bort ett presentkort redan idag till någon du vill överraska eller skämma bort. Snabbt och enkelt – direkt på vår sajt.

Beställ ditt presentkort här

Freys Family - en lönsam lojalitet

Vårt stamgästprogram för dig som bor ofta hos oss. Bli medlem redan idag för att samla poäng och ta del av fina erbjudanden. Medlemskapet är kostnadsfritt.

Om Freys Family

Gym, bastu & relax

I våra källarlokaler hittar du vårt gym, bastu och relax. Här finns möjlighet att träna och koppla av under din vistelse hos oss. Såväl gym som bastu ingår utan extra kostnad för alla hotellets gäster.

Läs mer om gym, bastu & relax

Vanliga frågor

Är det något du undrar inför ditt besök? När kan jag checka in, finns det bastu och när serveras frukosten? Finns restaurang? Finns parkering? Är det okej att ta med hunden? Finns gym?

Svar på praktiska frågor