Hotell Stockholm

På Freys Hotel i Stockholm city finns 127 individuellt designade hotellrum med unika detaljer. Vi erbjuder en varm och ombonad miljö och gör allt för att du som gäst ska känna dig som hemma. Rummen vetter mot en innergård, en lugn gata eller Vasagatan. Frukost och wifi ingår alltid. I utvalda rum finns möjlighet att checka in med hund.

Aktuella erbjudanden

Här hittar du unika erbjudanden för hotellövernattning och weekend i Stockholm. Det är erbjudanden som bara går att boka direkt med oss. På vår sajt bokar du alltid ditt hotellrum till lägsta pris – och får del av flera förmåner.

.

Alla hotellerbjudanden

Långweekend i city

Erbjudande - Logi

En långweekend i Stockholm är ett utmärkt sätt att koppla av och ladda batterierna. Bo fredag till måndag och få söndagsnatten gratis.

Specialerbjudande 25 procent rabatt

Erbjudande - Logi

Boka minst sju dagar innan ankomst och få 25 procent rabatt på ordinarie priser, bokningen kan även bokas om till nytt datum senast 18.00 dagen innan ankomst.

Boka 2 nätter få 25 procent rabatt

Erbjudande - Logi

Boka två nätter få 25 procent rabatt på andra natten eller boka fler och få mer. Erbjudandet kan bokas utvalda dagar.

Seniorrabatt

Erbjudande - Logi

Passa på! För dig som är senior/pensionär, 65+, har vi ett extra bra erbjudande: 30 procent rabatt på din vistelse söndagar och måndagar. 

Stanna länge

Erbjudande - Logi

Planerar du att besöka Stockholm en längre tid? Ta del av vårt erbjudande: Stanna länge och bo minst fem nätter, få 30 procent rabatt på din vistelse.

Våra hotellrum

Hos oss finns flera olika rumskategorier. Vi erbjuder allt från mindre enkelrum till rymliga superiorrum med balkong. För dig som vill ha ännu mer utrymme har vi en svit med sovrum, sällskapsrum och balkong som sträcker sig runt hela rummet. Här ser du ut över Stockholms hustak, Gamla stan och Stadshuset. I våra större rum kan ni bo upp till fyra personer. Alla våra rum är individuellt designade med mjuka färger och unika detaljer för att skapa en varm och ombonad miljö. Vi har alltid fokus på att du som gäst ska känna dig som hemma.

 

Enkelrum mindre

För 1 personer 9 kvm

Våra mindre enkelrum är små, men mysiga, och ger en varm och ombonad känsla. Det har en yta om 9 kvm.

Enkelrum | Kombirum

För 1-2 personer 11-14 kvm

Våra enkelrum är mysigt inredda i varma färger. De har en yta om 11-14 kvm. Enkelrummen kan bokas för två personer som budgetalternativ.

Dubbelrum

För 1-2 personer 16 kvm

Våra dubbelrum är alla personligt inredda med en varm hemkänsla. Dubbelrummen är mysiga och är ungefär 16 kvm.

Dubbelrum med två bäddar

För 1-2 personer 16 kvm

Våra dubbelrum är alla personligt inredda med en varm hemkänsla. Det här är mysiga rum med en yta om 16 kvm.

Superiorrum

För 1-2 personer 15-17 kvm

Våra Superirorrum är rymliga, 15-17 kvm, och erbjuder hög komfort högt upp i huset. Inget rum är det andra likt.

Superiorrum Plus

För 1-3 personer 15-29 kvm

Våra superiorrum plus är personligt inredda med hög komfort, stil och hemkänsla. Här kan man bo upp till tre personer. Inget rum är det andra likt.

Superiorrum med balkong

För 1-2 personer 16-20 kvm

Våra superiorrum med balkong ligger högst upp i huset och är alla elegant inredda med en personlig touch. Inget rum är det andra likt.

Superior balkong Plus

För 1-4 personer 18-25 kvm

Våra Superiorrum Plus med balkong ligger högst upp i huset och är alla elegant inredda med en personlig touch. Här kan ni bo upp till fyra personer. Inget rum är det andra likt.

Gästernas
Omdömen

4.5

1874 Unika
Gästbetyg

Jag lämnade inget omdöme
Anonym

Ge bort en upplevelse

Att få en upplevelse uppskattas oftast mer än någonting annat. Passa på att ge bort ett presentkort redan idag till någon du vill överraska eller skämma bort. Snabbt och enkelt – direkt på vår sajt.

Beställ här

Vanliga frågor

Är det något du undrar inför ditt besök? När kan jag checka in, finns det bastu och när serveras frukosten? Finns restaurang? Finns parkering? Är det okej att ta med hunden? Finns gym?

Svar på praktiska frågor

Freys Family - en lönsam lojalitet

Vårt stamgästprogram för dig som bor ofta hos oss. Bli medlem redan idag för att samla poäng och ta del av fina erbjudanden. Medlemskapet är kostnadsfritt.

Om Freys Family

Gym, bastu & relax

I våra källarlokaler hittar du vårt gym, bastu och relax. Här finns möjlighet att träna och koppla av under din vistelse hos oss. Såväl gym som bastu ingår utan extra kostnad för alla hotellets gäster.

Läs mer här