Yoga, meditation & Qigong

Olika klasser i yoga, fokusera på andningen i en breathwork eller kanske qigong med mjuka rörelser som höjer energinivåerna? Katarina som håller klasserna anpassar så att alla kan vara med – oavsett förkunskaper.

Boka aktivitet

Aktiviteter för välbefinnande

För samtliga aktiviteter nedan debiteras en startavgift och en kostnad per person.

Startavgift

  • Under 30 minuter 2400 kr + 100 kr per person
  • Över 30 minuter 2900 kr + 100 kr per person

Pris anges exkl moms – 6% moms.

Yoga, Office Yoga, Vinyasa eller Yin Yoga

Dessa alternativ går att modifiera efter ert behov. Alltifrån office yoga i sina vanliga kläder till mer avancerad nivå på matta eller i bastu.

Tidsåtgång: 15-60 minuter

DoIn

Ett enkelt och skönt sätt att få igång blodcirkulationen på. Vanliga kläder och att vara kvar i konferensrummet går bra.

Tidsåtgång: 15-30 minuter

Zazen

En sittande meditation som sker i tystnad och stillhet. Forskning visar att mediterar vi regelbundet så återhämtar vi hjärnan på ett annat sätt än när vi sover, vi agerar heller inte lika lätt på känslor samt att vi har lättare att förstå och visa empati för andra människor. Vi blir även mer kreativa samt fattar bättre beslut. Katarina går igenom teknik och syfte. Zazen går även bra att kombinera med Kinhin (en gående meditation). Vi praktiserar fokus, disciplin och närvaro. Inga förberedelser krävs och alla kan vara med.

Tidsåtgång: 15-60 minuter

Qigong

Mjuka rörelser som balanserar och höjer energinivåerna samt ger lugn.

Tidsåtgång: 15-45 minuter

Breathwork

Här går man igenom olika andningstekniker för stressreducering, energipåfyllning, stabiliserar känslor och ger bättre sömn. Kvaliteten på andningen reglerar hela kroppen.

Tidsåtgång: 30-60 minuter

Företagsaktiviteter Stockholm

Vi har samlat ett urval av olika aktiviteter med samarbetspartners som vi gärna rekommenderar i samband med er konferens eller möte. Vad sägs om Yoga, qigong, ölprovning, chokladprovning, eller kanske mer lekfulla aktiviteter såsom Around the world, Mingle game och Poängjakten?! Låt oss presentera dessa närmare.

Läs mer om våra företagsaktiviteter

Konferensgästernas omdömen

Vi på Ekan Management har gärna våra utbildningar och andra möten på Freys Hotel! Stämningen är varm och avslappnad med superfin service. Våra långväga deltagare behöver bara gå över gatan från stationen så är de på plats, detta gör det enkelt.
Lena Helander | Managementkonsult | Ekan Management
Vi trivs extra bra på Freys – det finns en värme och omtanke som är svår att hitta på andra ställen. Dessutom bedrivs verksamheten på ett ypperligt sätt och Freys är helt klart det mysigaste stället i stan.
Maria Ekman-Bradshaw | Back Office Manager | Motiva Nordica AB, Establishment Labs
Det är enkelt att ta sig till Freys oavsett hur du reser – närheten till centralstationen är ett plus. Det personliga och positiva bemötandet tillsammans med att alltid vilja att göra det där lite extra, gör att man känner sig oerhört välkommen. Att känna igen personalen och att själv bli igenkänd betyder mycket och det finns en värme som gör det lätt att trivas. Man är som en enda stor familj.
Kenneth Berntsson | Member of the Board, Head of Marketing| Munskänkarna

Våra konferensrum

På Freys Hotels mysiga konferensavdelning finns nio unika konferensrum och inget är det andra likt. Våra lokaler är designade för att passa din agenda. Här arbetar ni ostört, oavsett om ni är två eller 50 personer. Hos oss finns möjlighet att boka hela konferensvåningen om 220 kvm, för upp till 150 personer. Välkommen till oss för möten, events eller arrangemang i exklusiv avskildhet.

 

 

Energi

För 60 personer 50 kvm

Energi är en rymlig lokal och ligger på markplan. Utanför lokalen finns en ombonad lounge som kan användas som grupprum – här serveras fikapauser under konferensen.

Klarhet & Vishet

För 50 personer 60 kvm

Ett populärt konferensrum med hög standard. Rummet har fönster i två väderstreck och är ljust, luftigt och tyst.

Klarhet

För 30 personer 35 kvm

Ett konferensrum med hög standard och generösa ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Här är det ljust, luftigt och tyst.

Vishet

För 12 personer 20 kvm

Ett mycket uppskattat och ljust konferensrum för det lilla mötet. Rummet vetter mot Vasagatan men är ändå lugnt och tyst.

Inspiration

För 30 personer 33 kvm

Ett inspirerande konferensrum med fin utsikt mot vår mysiga och tysta innergård. Rummet är inrett i varma färger. Passar utmärkt för styrelsemöten.

Mod

För 12 personer 25 kvm

Ett färgstarkt konferensrum med hög standard för möten upp till 12 personer. Den unika designen ger extra energi när ni ska fatta modiga beslut.

Balans

För 6 personer 12 kvm

Balans är ett rogivande konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum

Kreativitet

För 6 personer 12 kvm

Kreativitet är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum.

Möjlighet

För 12 personer 22 kvm

Konferensrum som bjuder in till nya möjligheter och beslut i en rogivande miljö. Fin utsikt mot vår mysiga och tysta innergård.

Harmoni

För 6 personer 13 kvm

Ett mötesrum med sköna fåtöljer och varma toner. Skapar härlig inramning till det kreativa och avslappnade mötet.

Konferensvåning

För 150 personer 220 kvm

Boka hela konferensvåningen om 220 kvm för upp till 150 personer. Här bjuder vi in till möten, arrangemang eller events i exklusiv avskildhet.

Innergård

För 50 personer

Vår innergård bjuder in till fina möjligheter att arrangera mingel, event och mottagning för upp till 50 personer under den varmare årstiden.