Konferenspaket Stockholm

Här finner du aktuella konferenspaket för er nästa konferens i Stockholm city. Vi hjälper gärna till att ta fram ett individuellt förslag utifrån dina önskemål och syfte med mötet – och vi ser till att din konferens, event, möte eller kick-off skräddarsys för att ni ska få den bästa upplevelsen hos oss. De mest förmånliga priserna på konferensrum erbjuder vi på måndagar, fredagar och under helgerna.

Se fler bilder

Våra konferenspaket

Vi erbjuder flertalet konferenspaket såsom; frukostmöte, dagkonferens, konferens med övernattning, konferens med helpension, Office by the hour - klippkort för bokning av konferensrum och kontor per timme samt förstklassig utrustning för att hålla digitala möten och events. Önskar ni boka konferens i exklusiv avskildhet finns möjlighet att boka hela konferensvåningen. Vi har lång erfarenhet av att arrangera personliga möten och konferenser, såväl fysiska som digitala. Kontakta oss gärna för mer information – vi ser fram emot att skapa de bästa förutsättningarna för ert nästa möte.

Konferensgästernas omdömen

Freys är mitt favvoställe i Stockholm sedan många år, två av skälen till det är er flexibilitet och bemötande. Jag älskar att hålla workshop för en uppdragsgivare – sedan sitta kvar på kvällen och äta musslor och ta en kall öl på Belgobaren. Ni är ett kanongäng på ett kanonanläggning!
Patrick Stahl | Lead Trainer | Perfect Life
Jag jobbar med utbildningar och jag rekommenderar varmt Freys till mina kunder. På Freys finns en bra miljö med goda konferensrum. Centralt läge i Stockholm. Framförallt en jättetrevlig och mycket professionell personal!
Jan Edenius | Konsult | Riddarfjärden Ledarskap & Utveckling AB
Vi trivs extra bra på Freys – det finns en värme och omtanke som är svår att hitta på andra ställen. Dessutom bedrivs verksamheten på ett ypperligt sätt och Freys är helt klart det mysigaste stället i stan.
Maria Ekman-Bradshaw | Back Office Manager | Motiva Nordica AB, Establishment Labs
Nyhetsbrev

Erbjudanden och tips

Roligt att du vill läsa vårt nyhetsbrev! Efter registreringen får du en länk på mejlen där du bekräftar din prenumeration. Utan den kan du tyvärr inte ta emot några utskick. Håll utkik i din mejlkorg!