Konferens i Stockholm

På Freys Hotel finns nio flexibla och unika konferenslokaler mitt i Stockholm city. Med vårt centrala läge mitt emot Arlanda Express och nära Stockholm Central är det enkelt att ta sig hit oavsett hur du väljer att resa. Önskar du boka en dagkonkonferens, konferens med övernattning eller ett konferensrum per timme har vi de bästa möjligheterna för ett lyckat möte.

Se fler bilder Boka Online Bokningsförfrågan

Aktuella erbjudanden

Här finner du aktuella erbjudanden för er nästa konferens mitt i Stockholm city. Kontakta oss så tar vi fram ett individuellt förslag utifrån dina önskemål och syfte med mötet.

Alla konferenserbjudanden

Dagkonferens på Freys

Paketet dagkonferens passar perfekt för er som vill ha ett snabbt och effektivt möte – mitt i Stockholm city.

Office by the hour

Har du tillfälligt behov av eget kontor eller en konferenslokal för kortare möten eller telefonsamtal? Då har vi ett unikt erbjudande till dig, med 10 timmars klippkort för kontor eller mötesrum.

Helpensionspaket

Boka konferens med helpension och få 10 procent rabatt på hotellrummen som bokas i samband med mötet.

Frukostmöte på Freys

Bjud in dina kunder eller ta med kollegorna och börja arbetsdagen med ett frukostmöte mitt i Stockholms innerstad. Det är enkelt att ta sig till oss oavsett hur du reser.

Konferensgästernas omdömen

Freys är mitt favvoställe i Stockholm sedan många år, två av skälen till det är er flexibilitet och bemötande. Jag älskar att hålla workshop för en uppdragsgivare – sedan sitta kvar på kvällen och äta musslor och ta en kall öl på Belgobaren. Ni är ett kanongäng på ett kanonanläggning!
Patrick Stahl | Lead Trainer | Perfect Life
Jag jobbar med utbildningar och jag rekommenderar varmt Freys till mina kunder. På Freys finns en bra miljö med goda konferensrum. Centralt läge i Stockholm. Framförallt en jättetrevlig och mycket professionell personal!
Jan Edenius | Konsult | Riddarfjärden Ledarskap & Utveckling AB
Vi på Ekan Management har gärna våra utbildningar och andra möten på Freys Hotel! Stämningen är varm och avslappnad med superfin service. Våra långväga deltagare behöver bara gå över gatan från stationen så är de på plats, detta gör det enkelt.
Lena Helander | Managementkonsult | Ekan Management

Våra konferensrum

På Freys Hotels mysiga konferensavdelning finns nio unika konferenslokaler och ingen är den andra lik. Våra lokaler är designade för att passa din agenda. Här arbetar ni ostört, oavsett om ni är två eller 50 personer. Hos oss finns möjlighet att boka hela konferensvåningen om 220 kvm, för upp till 150 personer. Välkommen till oss för möten, events eller arrangemang i exklusiv avskildhet.

 

 

Energi

Energi är en rymlig lokal och ligger på markplan. Utanför lokalen finns en ombonad lounge som kan användas som grupprum – här serveras fikapauser under konferensen.

Klarhet & Vishet

Ett populärt konferensrum med hög standard. Rummet har fönster i två väderstreck och är ljust, luftigt och tyst.

Klarhet

Ett konferensrum med hög standard och generösa ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Här är det ljust, luftigt och tyst.

Vishet

Ett mycket uppskattat och ljust konferensrum för det lilla mötet. Rummet vetter mot Vasagatan men är ändå lugnt och tyst.

Inspiration

Ett inspirerande konferensrum med fin utsikt mot vår mysiga och tysta innergård. Rummet är inrett i varma färger. Passar utmärkt för styrelsemöten.

Mod

Ett färgstarkt konferensrum med hög standard för möten upp till 12 personer. Den unika designen ger extra energi när ni ska fatta modiga beslut.

Balans

Balans är ett rogivande konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum

Kreativitet

Kreativitet är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum.

Möjlighet

Konferensrum som bjuder in till nya möjligheter och beslut i en rogivande miljö. Fin utsikt mot vår mysiga och tysta innergård.

Harmoni

Ett mötesrum med sköna fåtöljer och varma toner. Skapar härlig inramning till det kreativa och avslappnade mötet.

Konferensvåning

Boka hela konferensvåningen om 220 kvm för upp till 150 personer. Här bjuder vi in till möten, arrangemang eller events i exklusiv avskildhet.

Allt praktiskt inför konferenssen

Är det något du undrar inför ditt möte? Har du frågor om videokonferens, konferensmåltider, parkering, wifi eller avbokningsregler? Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren.

Svar på praktiska frågor

Digitala möten & event

Hos oss är det enkelt att kombinera det fysiska mötet för deltagare på plats och samtidigt streama till övriga som finns med digitalt. Vi erbjuder förstklassig utrustning för att hålla digitala möten och naturligtvis finns vi tillgängliga för teknisk support under hela mötet.

Läs mer här

Freys är ett miljömärkt hotell

Vi är oerhört stolta och glada över att vara ett miljömärkt hotell med "Green Key". Det är en ledande internationell miljömärkning för logiverksamhet. Genom märkningen förbinder vi oss att ständigt minimera vår miljöpåverkan, vilket är ett prioriterat område för oss.

Vår miljöpolicy

Konferensförfrågan

  • Förfrågan

  • Hidden
    T ex dagkonferens, kick-off, utbildning eller event
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Mötesdetaljer – Ej obligatoriskt men är till stor hjälp för bokningen. 🙂
  • T ex hotellrum, teknisk utrustning eller specifikt mötesrum
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.