Konferens Stockholm

På Freys Hotel finns nio flexibla och unika konferensrum mitt i Stockholm city. Med vårt centrala läge mitt emot Arlanda Express och nära Stockholm Central är det enkelt att ta sig hit oavsett hur du väljer att resa. Önskar du boka en dagkonferens, konferens med övernattning eller ett konferensrum per timme har vi de bästa möjligheterna för ett lyckat möte.

Se fler bilder Boka Online Bokningsförfrågan

Aktuella konferenspaket

Här finner du aktuella konferenspaket för ert nästa möte mitt i Stockholm city. Kontakta oss så tar vi fram ett individuellt förslag utifrån dina önskemål och syfte med mötet.

Aktuella konferenspaket

Dagkonferens på Freys

Erbjudande - Konferens

Konferenspaketet dagkonferens passar perfekt för er som vill ha ett snabbt och effektivt möte – mitt i Stockholm city.

Helpensionspaket

Erbjudande - Konferens

Boka konferens med helpension och få 10 procent rabatt på hotellrummen som bokas i samband med mötet.

Konferensgästernas omdömen

Jag jobbar med utbildningar och jag rekommenderar varmt Freys till mina kunder. På Freys finns en bra miljö med goda konferensrum. Centralt läge i Stockholm. Framförallt en jättetrevlig och mycket professionell personal!
Jan Edenius | Konsult | Riddarfjärden Ledarskap & Utveckling AB
We have been incredibly impressed with the exceptional service and quality of facilities that your venue has consistently provided. The professionalism exhibited by your staff, along with the seamless execution of our events, has contributed significantly to their success.
Lauren Knight | Events Manager | Global HR Executive
Vi på Ekan Management har gärna våra utbildningar och andra möten på Freys Hotel! Stämningen är varm och avslappnad med superfin service. Våra långväga deltagare behöver bara gå över gatan från stationen så är de på plats, detta gör det enkelt.
Lena Helander | Managementkonsult | Ekan Management

Våra konferensrum

På Freys Hotels mysiga konferensavdelning finns nio unika konferensrum och inget är det andra likt. Våra lokaler är designade för att passa din agenda. Här arbetar ni ostört, oavsett om ni är två eller 50 personer. Hos oss finns möjlighet att boka hela konferensvåningen om 220 kvm, för upp till 150 personer. Välkommen till oss för möten, events eller arrangemang i exklusiv avskildhet.

 

 

Energi

För 60 personer 50 kvm

Energi är en rymlig lokal och ligger på markplan. Utanför lokalen finns en ombonad lounge som kan användas som grupprum – här serveras fikapauser under konferensen.

Klarhet & Vishet

För 50 personer 60 kvm

Ett populärt konferensrum med hög standard. Rummet har fönster i två väderstreck och är ljust, luftigt och tyst.

Klarhet

För 30 personer 35 kvm

Ett konferensrum med hög standard och generösa ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Här är det ljust, luftigt och tyst.

Vishet

För 12 personer 20 kvm

Ett mycket uppskattat och ljust konferensrum för det lilla mötet. Rummet vetter mot Vasagatan men är ändå lugnt och tyst.

Inspiration

För 30 personer 33 kvm

Ett inspirerande konferensrum med fin utsikt mot vår mysiga och tysta innergård. Rummet är inrett i varma färger. Passar utmärkt för styrelsemöten.

Mod

För 12 personer 25 kvm

Ett färgstarkt konferensrum med hög standard för möten upp till 12 personer. Den unika designen ger extra energi när ni ska fatta modiga beslut.

Balans

För 6 personer 12 kvm

Balans är ett rogivande konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum

Kreativitet

För 6 personer 12 kvm

Kreativitet är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum.

Möjlighet

För 12 personer 22 kvm

Konferensrum som bjuder in till nya möjligheter och beslut i en rogivande miljö. Fin utsikt mot vår mysiga och tysta innergård.

Harmoni

För 6 personer 13 kvm

Ett mötesrum med sköna fåtöljer och varma toner. Skapar härlig inramning till det kreativa och avslappnade mötet.

Konferensvåning

För 150 personer 220 kvm

Boka hela konferensvåningen om 220 kvm för upp till 150 personer. Här bjuder vi in till möten, arrangemang eller events i exklusiv avskildhet.

Innergård

För 50 personer

Vår innergård bjuder in till fina möjligheter att arrangera mingel, event och mottagning för upp till 50 personer under den varmare årstiden.

BOKA KONFERENS

MITT I STOCKHOLM CITY

När du bokar din konferens, möte eller event hos oss ser vi till att ordna de bästa förutsättningarna för ett lyckat arrangemang. Vi har lång erfarenhet av att arrangera personliga möten, såväl fysiska som digitala och naturligtvis finns vi på plats under hela mötet.

Vi erbjuder flera olika konferenspaket

Vi erbjuder flera olika typer av konferenspaket såsom dagkonferens, konferens med övernattning, helpensionspaket, frukostmöte, digitalt- eller hybridmöte. Vi har även ett klippkort för kortare möten – där du kan hyra mötesrum per timme. Hos oss finns även möjlighet att boka hela konferensvåningen för möten, events och arrangemang i exklusiv avskildhet. Gemensamt för alla våra konferenspaket är att vi anpassar erbjudandet efter dina önskemål och behov, kontakta oss så tar vi fram ett individuellt förslag utifrån syfte med mötet.

Oavsett vad du väljer att boka

Oavsett vad du väljer att boka ger vi dig de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte. Med vårt centrala läge mitt i Stockholm city är det lätt att ta sig hit, oavsett hur du reser.

Du kan välja att boka direkt här på vår sajt, skicka en förfrågan via formuläret nedan och givetvis även via mejl eller telefon 08-506 213 30. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

BOKA KONFERENS »

 

 

Konferensförfrågan

 • Förfrågan

  När du skickar in din förfrågan får du även en kopia skickad till angiven e-post i formuläret.
 • Hidden
  T ex dagkonferens, kick-off, utbildning eller event
 • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
 • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
 • Mötesdetaljer – Ej obligatoriskt men är till stor hjälp för bokningen. 🙂
 • T ex hotellrum, teknisk utrustning eller specifikt mötesrum
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vanliga frågor och svar

Är det något du undrar inför ditt möte? Har du frågor om videokonferens, konferensmåltider, parkering, wifi eller avbokningsregler? Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren.

Svar på praktiska frågor

Företagsaktiviteter Stockholm

Vi har samlat ett urval av olika aktiviteter med samarbetspartners som vi gärna rekommenderar i samband med er konferens eller möte. Vad sägs om Yoga, qigong, ölprovning, chokladprovning, eller kanske mer lekfulla aktiviteter såsom Around the world, Mingle game och Poängjakten?! Låt oss presentera dessa närmare.

Läs mer om våra företagsaktiviteter

Digitala möten & event

Hos oss är det enkelt att kombinera det fysiska mötet för deltagare på plats och samtidigt streama till övriga som finns med digitalt. Vi erbjuder förstklassig utrustning för att hålla digitala möten och naturligtvis finns vi tillgängliga för teknisk support under hela mötet.

Läs mer om digitala möten & event

Konferensmåltider

Under er konferens är det Belgobaren som står för den generösa frukostbuffén, vällagade maten och de energigivande fikapauserna. Låt oss veta dina behov så skräddarsyr vi ditt event efter dina önskemål.

Läs mer om konferensmåltider