Seniorrabatt
Upp till
30%rabatt

Seniorrabatt Stockholm

Passa på att boka din hotellvistelse redan idag och se fram emot ett besök i Stockholm. För dig som är senior/pensionär 65+ har vi en extra fin seniorrabatt med upp till 30 procent rabatt på din vistelse.

Boka erbjudande

Gästernas
Omdömen

4.4

1610 Unika
Gästbetyg

Best location, beautiful balcony view, kindly service.
ChiaHao Chen

Våra hotellrum

Hos oss finns flera olika rumskategorier. Vi erbjuder allt från mindre enkelrum till rymliga superiorrum med balkong. För dig som vill ha ännu mer utrymme har vi en svit med sovrum, sällskapsrum och balkong som sträcker sig runt hela rummet. Här ser du ut över Stockholms hustak, Gamla stan och Stadshuset.

I våra större rum kan ni bo upp till fyra personer. Alla våra rum är individuellt designade med mjuka färger och unika detaljer för att skapa en varm och ombonad miljö. Vi har alltid fokus på att du som gäst ska känna dig som hemma.

 

Enkelrum mindre

För 1 personer 9 kvm

Våra mindre enkelrum är små, men mysiga, och ger en varm och ombonad känsla. Det har en yta om 9 kvm.

Enkelrum | Kombirum

För 1-2 personer 11-14 kvm

Våra enkelrum är mysigt inredda i varma färger. De har en yta om 11-14 kvm. Enkelrummen kan bokas för två personer som budgetalternativ.

Dubbelrum

För 1-2 personer 16 kvm

Våra dubbelrum är alla personligt inredda med en varm hemkänsla. Dubbelrummen är mysiga och är ungefär 16 kvm.

Dubbelrum med två bäddar

För 1-2 personer 16 kvm

Våra dubbelrum är alla personligt inredda med en varm hemkänsla. Det här är mysiga rum med en yta om 16 kvm.

Superiorrum

För 1-2 personer 15-17 kvm

Våra Superirorrum är rymliga, 15-17 kvm, och erbjuder hög komfort högt upp i huset. Inget rum är det andra likt.

Superiorrum Plus

För 1-3 personer 15-29 kvm

Våra superiorrum plus är personligt inredda med hög komfort, stil och hemkänsla. Här kan man bo upp till tre personer. Inget rum är det andra likt.

Superiorrum med balkong

För 1-2 personer 16-20 kvm

Våra superiorrum med balkong ligger högst upp i huset och är alla elegant inredda med en personlig touch. Inget rum är det andra likt.

Superior balkong Plus

För 1-4 personer 18-25 kvm

Våra Superiorrum Plus med balkong ligger högst upp i huset och är alla elegant inredda med en personlig touch. Här kan ni bo upp till fyra personer. Inget rum är det andra likt.

Senior- och pensionärsrabatt

Upp till 30 procent rabatt

Att sätta guldkant på tillvaron med en skön hotellvistelse är något många uppskattar. Vi har därför tagit fram ett förmånligt erbjudande för dig som fyllt 65 år. Nu kan du boka rum med vårt erbjudande Seniorrabatt som ger dig upp till 30 procent rabatt på din bokning.

Välkommen att checka in för en trevlig vistelse, utforska Stockholm, avrunda kvällen med en vällagad middag i vår restaurang Belgobaren, när ni sedan vaknar väntar en god hotellfrukost innan det är dags att checka ut. Så ta en paus, packa väskan och njut ett dygn eller två hos oss.