Studentrabatt
Upp till
30%rabatt

Studentrabatt Stockholm

Livet som student är krävande och utmanande på många sätt. Att ta en välbehövlig paus från studierna, koppla av, njuta och upptäcka är ett bra sätt att ladda batterierna. Så passa på att planera in upplevelser att se fram emot. Vi har tagit fram en studentrabatt där du kan boka din vistelse i Stockholm till extra bra pris. Välkommen till oss på Freys för en mysig hotellnatt eller två!

Boka erbjudande

Gästernas
Omdömen

4.5

1587 Unika
Gästbetyg

Bra bemötande av personal och fint rum.
Anonym

Våra hotellrum

Hos oss finns flera olika rumskategorier. Vi erbjuder allt från mindre enkelrum till rymliga superiorrum med balkong. För dig som vill ha ännu mer utrymme har vi en svit med sovrum, sällskapsrum och balkong som sträcker sig runt hela rummet. Här ser du ut över Stockholms hustak, Gamla stan och Stadshuset.

I våra större rum kan ni bo upp till fyra personer. Alla våra rum är individuellt designade med mjuka färger och unika detaljer för att skapa en varm och ombonad miljö. Vi har alltid fokus på att du som gäst ska känna dig som hemma.

 

Enkelrum mindre

För 1 personer 9 kvm

Våra mindre enkelrum är små, men mysiga, och ger en varm och ombonad känsla. Det har en yta om 9 kvm.

Dubbelrum

För 1-2 personer 16 kvm

Våra dubbelrum är alla personligt inredda med en varm hemkänsla. Dubbelrummen är mysiga och är ungefär 16 kvm.

Dubbelrum med två bäddar

För 1-2 personer 16 kvm

Våra dubbelrum är alla personligt inredda med en varm hemkänsla. Det här är mysiga rum med en yta om 16 kvm.

Superiorrum

För 1-2 personer 15-17 kvm

Våra Superirorrum är rymliga, 15-17 kvm, och erbjuder hög komfort högt upp i huset. Inget rum är det andra likt.

Superiorrum med balkong

För 1-2 personer 16-20 kvm

Våra superiorrum med balkong ligger högst upp i huset och är alla elegant inredda med en personlig touch. Inget rum är det andra likt.

Studentrabatt

15-30 procent rabatt

Checka in på hotell och koppla bort studierna för en stund, en välförtjänt paus till studentpris. Hotellfrukost, wifi och tillgång till vårt lilla hotellgym ingår. Du kan även boka bastu och relax en timme utan extra kostnad. Med vår studentrabatt får du upp till 30 procent rabatt på din bokning.

Varmt välkommen att checka in för en mysig hotellnatt, utforska Stockholm, koppla av på hotellrummet och njut av att bara vara. På morgonen väntar en god hotellfrukost innan det är dags att checka ut. Så ta en paus från studierna, packa väskan och kom till oss – vi lovar att ta väl hand om er!