Happy Spider

Teambuilding aktiviteter

Alla Happy Spiders aktiviteter bjuder på kluriga och spännande uppdrag att lösa.

Se fler bilder

Teambuilding aktiviteter

Hittar du inte en aktivitet nedan som du tror passar ert sällskap så har Happy Spider ett brett utbud av aktiviteter på deras sajt. Alla med fokus på teambuilding och det uppskattade tävlingsmomentet finns alltid med. Kontakta dem gärna direkt för att hitta den perfekta utmaningen för er. Det finns flertalet aktiviteter att välja mellan – nedan har vi valt ut några favoriter.

Around the world

En kul, kreativ och lekfull aktivitet som uppmuntrar till roliga samtal.

Uppdragen varierar mellan roliga faktafrågor och foto- och videouppdrag. Med inspiration från hela världen engageras ni och tävlar lagvis i kuriosa och kreativitet. När aktiviteten är slutförd får ni ta del av de reseminnen som deltagarna skapat på de olika destinationerna.

Tidsåtgång: 90 minuter

Kan spelas på konferensen, utomhus eller på distans.

Pris: 200 kr per person (Kostnad för ev eventledare tillkommer) Minimidebitering 3000 kr inomhus och 5000 kr utomhus.

Läs mer om aktiviteten här »

Poängjakten

En aktivitet som bjuder på frisk luft, teambuilding och lekfullhet. I Poängjakten ska ni förflytta er mellan olika platser och lösa en rad olika uppdrag. Uppdragen är kopplade till följande teman: mat & dryck, samhälle, sport, resor och kultur.

Tidsåtgång: 90 minuter

Kan spelas på konferensen eller distans.

Pris: 200 kr per person (Kostnad för ev eventledare tillkommer) Minimidebitering 3000 kr

Läs mer om aktiviteten här »

The mingle game

En aktivitet som kan förhöja mingel, AW eller middag till en extra rolig tillställning. I lag utmanas deltagarna i korta och roliga frågor på olika teman. Vinnarna är det lag som under speltiden lyckas få flest poäng.

Tidsåtgång: 30-40 minuter

Kan spelas på konferensen eller distans.

Pris: 200 kr per person (Kostnad för ev eventledare tillkommer) Minimidebitering 3000 kr

Läs mer om aktiviteten här »

Företagsaktiviteter Stockholm

Vi har samlat ett urval av olika aktiviteter med samarbetspartners som vi gärna rekommenderar i samband med er konferens eller möte. Vad sägs om Yoga, qigong, ölprovning, chokladprovning, eller kanske mer lekfulla aktiviteter såsom Around the world, Mingle game och Poängjakten?! Låt oss presentera dessa närmare.

Läs mer om våra företagsaktiviteter

Konferensgästernas omdömen

Freys är mitt favvoställe i Stockholm sedan många år, två av skälen till det är er flexibilitet och bemötande. Jag älskar att hålla workshop för en uppdragsgivare – sedan sitta kvar på kvällen och äta musslor och ta en kall öl på Belgobaren. Ni är ett kanongäng på ett kanonanläggning!
Patrick Stahl | Lead Trainer | Perfect Life
Det känns alltid tryggt och välkomnande att hålla kurs och möten på Freys, jag har varit på många konferensanläggningar men här är helt enastående. Proffsigt och varmt bemötande. Det funkar alltid på Freys och funkar det inte… så löser det sig”.
Johan Stenbäck | Kursledare & HR Specialist | Unionen
Det är enkelt att ta sig till Freys oavsett hur du reser – närheten till centralstationen är ett plus. Det personliga och positiva bemötandet tillsammans med att alltid vilja att göra det där lite extra, gör att man känner sig oerhört välkommen. Att känna igen personalen och att själv bli igenkänd betyder mycket och det finns en värme som gör det lätt att trivas. Man är som en enda stor familj.
Kenneth Berntsson | Member of the Board, Head of Marketing| Munskänkarna

Våra konferensrum

På Freys Hotels mysiga konferensavdelning finns nio unika konferensrum och inget är det andra likt. Våra lokaler är designade för att passa din agenda. Här arbetar ni ostört, oavsett om ni är två eller 50 personer. Hos oss finns möjlighet att boka hela konferensvåningen om 220 kvm, för upp till 150 personer. Välkommen till oss för möten, events eller arrangemang i exklusiv avskildhet.

 

 

Energi

För 60 personer 50 kvm

Energi är en rymlig lokal och ligger på markplan. Utanför lokalen finns en ombonad lounge som kan användas som grupprum – här serveras fikapauser under konferensen.

Klarhet & Vishet

För 50 personer 60 kvm

Ett populärt konferensrum med hög standard. Rummet har fönster i två väderstreck och är ljust, luftigt och tyst.

Klarhet

För 30 personer 35 kvm

Ett konferensrum med hög standard och generösa ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Här är det ljust, luftigt och tyst.

Vishet

För 12 personer 20 kvm

Ett mycket uppskattat och ljust konferensrum för det lilla mötet. Rummet vetter mot Vasagatan men är ändå lugnt och tyst.

Inspiration

För 30 personer 33 kvm

Ett inspirerande konferensrum med fin utsikt mot vår mysiga och tysta innergård. Rummet är inrett i varma färger. Passar utmärkt för styrelsemöten.

Mod

För 12 personer 25 kvm

Ett färgstarkt konferensrum med hög standard för möten upp till 12 personer. Den unika designen ger extra energi när ni ska fatta modiga beslut.

Balans

För 6 personer 12 kvm

Balans är ett rogivande konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum

Kreativitet

För 6 personer 12 kvm

Kreativitet är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum.

Möjlighet

För 12 personer 22 kvm

Konferensrum som bjuder in till nya möjligheter och beslut i en rogivande miljö. Fin utsikt mot vår mysiga och tysta innergård.

Harmoni

För 6 personer 13 kvm

Ett mötesrum med sköna fåtöljer och varma toner. Skapar härlig inramning till det kreativa och avslappnade mötet.

Konferensvåning

För 150 personer 220 kvm

Boka hela konferensvåningen om 220 kvm för upp till 150 personer. Här bjuder vi in till möten, arrangemang eller events i exklusiv avskildhet.

Innergård

För 50 personer

Vår innergård bjuder in till fina möjligheter att arrangera mingel, event och mottagning för upp till 50 personer under den varmare årstiden.