Freys Hotel

Stockholms tips

Felicia tipsar!

Stockholm har alltid varit en plats där jag kan finna lugn, men också njuta av storstadens livliga atmosfär – det bästa av två världar.

Stockholm erbjuder fik, restauranger och aktiviteter influerade av strömmar från hela världen; samtidigt värnas det nordiska arvet med allt från traditionella restauranger till museer. Oavsett vad du föredrar finns det mycket att se och göra i Stockholm, så det är viktigt att veta vad som är värt ett besök.

Här är mina tre stockholmstips som speglar stadens kontraster – lugnet mot storstaden och internationella influenser mot det nordiska arvet.

Fler nyheter

Tripadvisor Travellers's Choice

Nyhet - Freys Hotel

Härliga nyheter! Med glädje och stolthet fick vi även i år äran att ta emot den fina utmärkelsen Travellers' Choice 2022 från Tripadvisor. Stort tack till alla gäster för era recensioner!

TripAdvisor Travellers's Choice

Nyhet - Freys Hotel

Glada nyheter! Med glädje och stolthet fick vi även i år äran att ta emot den fina utmärkelsen Travellers' Choice 2021 från TripAdvisor. Tack för alla fina recensioner!

Företagslägenheter

Nyhet - Freys Hotel

Freys Hotels erbjuder 11 möblerade hyreslägenheter centralt beläget i Stockholm för såväl långa som korta perioder. Nio lägenheter på Rådmansgatan och två på Rehnsgatan.