Träning, bastu och relax

Klara. Färdiga. Gå! Nu är vi igång med vårt efterlängtade projekt – här ska renoveras bastu, relax och dessutom bygger vi ett aktivitetsrum. Under hösten 2021 kommer du som gäst att få tillgång till fina träningsmöjligheter samt chans till välbehövlig avkoppling.

Fler nyheter

TripAdvisor Travellers's Choice

Glada nyheter! Med glädje och stolthet fick vi även i år äran att ta emot den fina utmärkelsen Travellers' Choice 2021 från TripAdvisor. Tack för alla fina recensioner!

Renovering

Just nu passar vi på att renovera våra hotellrum och balkonger på sjunde våningen – vi ser fram emot att kunna erbjuda ännu fler nyrenoverade rum inom kort.

TripAdvisor Travellers's Choice

Så välkommet. Så roligt. Vi är så otroligt stolta. Glada nyheter då vi även i år fick äran att ta emot den fina utmärkelsen Travellers' Choice 2020 från TripAdvisor. Tack för alla fina recensioner!

Företagslägenheter

Freys Hotels erbjuder 11 möblerade hyreslägenheter centralt beläget i Stockholm för såväl långa som korta perioder. Nio lägenheter på Rådmansgatan och två på Rehnsgatan.

Officiell Hotellpartner

Nu kan vi stolt presentera oss som Officiell Hotellpartner till Nationaldagsgaloppen 2019. Den 6 juni blir det en folkfest på Gärdet i Stockholm. Fritt inträde och gratis program.